Vrijgezellenfeest Jackass

Wie kent ze niet? De jongens die alles deden wat niemand durfde. Hun meest waanzinnige acties,  zoals met een kano de trap afglijden of iemand met een grote katapult wegschieten, inspireerde VVC Adventure tot het organiseren van het Jackass Vrijgezellenfeest. Bij VVC Adventure gaat het er wel wat minder rauw aan toe, maar het adrenalinegehalte van dit vrijgezellenfeest idee is zeker net zo hoog! Kijk hier voor de vrijgezellenfeest prijslijst

Ideeen vrijgezellenfeest jackass

Alle deelnemers van het vrijgezellenfeest doen mee aan 4 verschillende activiteiten, terwijl de vrijgezel de echte Jackass gaat worden. Bij elk programmaonderdeel moet de vrijgezel nét even een stukje verder gaan. Een vrijgezellenfeest idee dat niemand gaat vergeten! De onderdelen van het Jackass vrijgezellenfeest:

Quadrijden op snelheid

Op een uitdagend circuit moet je de juiste stuurtechniek hebben om de quad volledig onder controle te houden. Laag bij de grond schiet je over het parcours. Wie haalt het eerst de finish? En dan de vrijgezel: die maakt nog een extra ronde achter de quad aan, liggend op een plaat, met 30 km per uur door het bos ….

Levensgroot voetbal

Tafelvoetbal, maar jullie zijn de poppetjes: verbonden met je medespeler aan een levensgrote stang! Samenwerking en tactisch spelen: alleen zo kunnen jullie de winst behalen. Super inspannend en mega leuk voor alle deelnemers.

Helikopterdropping

14 meter langs een kabel naar beneden glijden … head first … dat is voor de vrijgezel! De vrijgezel springt van een platform van 14 meter hoog naar beneden: het lijkt wel een scene uit Mission Imposible! Alle anderen ervaren mogen ook de kick ervaren, of gaan abseilen op de normale manier.

Gladiatorgevecht

Daar sta je dan met een twee meter lange opgeblazen gladiatorstick, op een pilaar, op een luchtkussen. Gelukkig kun jij de klappen nog ontwijken en je staande blijven houden, want jij ziet ze aankomen … De geblinddoekte vrijgezel helaas niet  …!

De grote Jackass vrijgezellenfeest finale … yeah!!!

De vrijgezel staat er alleen voor en hij moet zich gaan inzetten zoals Steve O en Jeff Tremaine zich hebben ingezet om alle angsten en pijnen te doorstaan tijdens Sweep Away! Absurde en uitputtende Jackass uitdagingen voor de echte Jackass vrijgezel.  Maar het is dan ook niet voor niets het Jackass Vrijgezellenfeest.
Punch kiss: ontwijkt hij de rake linkse en rechtse hoeken op een steile klimmuur?

  • Swing out: blijft hij staan op de wankele pilaar of slingert de bal hem plat?
  • Monkey Spin: duizelig gedraaid legt de vrijgezel een hindernissenparcours af … met oogkleppen op!
  • Bungee sweep: afgeschoten op een ijsbaan: hoe ver komt deze Jackass?
  • Mega Balls: meters hoog springend in de lucht naar de overkant … haalt hij het?
  • Jump run: springend van zuil naar zuil op een luchtkussen … dat kan niet goed komen!

Het Jackass Vrijgezellenfeest idee
Test het Jackass-gehalte van de vrijgezel … Yeah!!

Vrijgezellenfeest Jackass

  • 15.30 uur ontvangst
  • 16.00 uur start activiteiten
  • 18.00 uur de Jackass finale
  • 18.30 uur prijsuitreiking